Blog

 

Raporte mujore 2023

Ju njoftojmë që Credins Invest sh.a. ka publikuar në faqen zyrtare Raportet Mujore, Janar 2023 lidhur me ecurinë e fondit të investimit “Credins Premium” dhe fondit të pensionit “Credins Pension”. E rëndësishmë për klientët e fondit të investimit është të lexojnë seksionin mbi pritshmëritë e Bankës...