Blog

MUNDËSI PUNËSIMI

Aktualisht nuk ka pozicione të lira pune pranë Credins Invest Sh.a. Ju lutemi kontrolloni në vijim faqen tonë zyrtare për mundësitë e ardhshme.

 

Për mënyrën e aplikimit dhe të gjitha kërkesat e nevojshme në lidhje me pozicionin e ofruar do të informoheni kur do të publikohen vendet vakante.

 

Faleminderit,
Credins Invest sh.a.