KESHILLTARI FINANCIAR

CREDINS INVEST sh.a. – Shoqëria Administruese e Fondeve të Pensionit dhe Sipërmarrjeve të Investimeve Kolektive ofron këshilltarë të brendshëm për t’ju asistuar dhe ndihmuar në lidhje me vendimin se në cilin fond duhet të investoni, karakteristikat e investimit dhe karakteristikat e riskut.

Për më shumë informacion rreth fondeve të pensionit klikoni me poshte:

Shkarkoni Dokumentin

Për më shumë informacion rreth fondeve të investimit klikoni më poshtë:

Shkarkoni Dokumentin

MATERIALET EDUKUESE

Klikoni me poshte per me shume informacion ne lidhje me materialet edukuese nga Credins Invest.

KONTAKT

Me ane te formes te meposhtme ju mund te kontaktoni me keshilltaret financiare ne Credins Invest: