Blog

 

Blog

Rritja e normave të interesit gjatë këtij viti do të ketë efekte afatshkurtra negative në kthimet nga fondet e investimit, por nuk do të prekë fondet e pensionit. Estela Koçi, Administratore e Përgjithshme e shoqërisë Credins Invest, në intervistën për revistën Monitor, thotë se kontributet...

Gjithmonë e më shumë bota po orientohet drejt edukimit financiar dhe promovimit të marrëdhënies së mençur me paratë. Menaxhimi i parasë ka po aq rëndësi e ndoshta edhe më shumë se sa fitimi i saj, ndaj çdo individ duhet të krijojë objektiva të qarta për...

Në kohën që jetojmë, kur mundësitë financiare janë të mëdha, një rëndësi edhe më të madhe ka dija dhe edukimi financiar. Tani është e sigurtë që me mundësitë e shumta të përfitimit, një menaxhues i zgjuar i parave është gjithmonë më i fituar se një...

Përjashtimi i kontributeve nga tatimi dhe më shumë lehtësi fiskale, si për individin ashtu edhe për punëdhënësin. Një ligj i ri për fondet e pensioneve private është domosdoshmëri për t’iu përgjigjur zhvillimeve të tregut në dekadën e fundit. Znj. Estela Koçi, Drejtore e Përgjithshme e Shoqërisë...

Pse të duhet një fond pensioni?   Mosha e pensionit mund të duket e largët dhe sikur ke kohë të mjaftueshme për të menduar për jetën tënde në atë moshë. E përditshmja është e vrullshme dhe të bën të harrosh, e të mos e shtrish planin...

Ja disa këshilla të thjeshta për këdo. Kushdo që ka vendosur në objektivat e vitit të ardhshëm përmirësimin e marrëdhënies me paranë, duhet të aplikojë disa rregulla bazë, që do ta çojnë drejt një lirie financiare gjithmonë e më të madhe. Një nga këshillat kryesore të çdo...

5 këshilla si ta bësh zakon Kur je në moshë të re, kursimi i parave mund të duket si një sfidë e pamundur. Gjatë kësaj periudhe është më e lehtë ta shohësh pagën tënde si një mënyrë për të arritur fundin e muajit dhe jo si...

Znj. Estela Koçi, drejtore e përgjithshme e shoqërisë administruese të fondeve Credins Invest, në një intervistë për revistën Monitor, shprehet se incentivat fiskale për të nxitur zhvillimin e pensioneve private sot janë të pamjaftueshme. Sipas saj, nevojitet një limit më i lartë i përjashtimit të...

Menaxhimi i parasë duket se vazhdon të jetë një nga çështjet kryesore që të rriturit hasin vështirësi. Shumica e të rriturve kanë adaptuar zakonet financiare në momentin që kanë patur një burim të ardhurash personal që zakonisht është nga puna, pra nga mosha 18 vjeç...

Të nderuar Investitorë, Referuar situatës së vështirë të krijuar nga Coronavirusi në territorin e Republikës së Shqipërisë, dhe në zbatim të masave të marra nga Qeveria Shqiptare për parandalimin e përhapjes së Covid-19, shoqëria Credins Invest ka krijuar kushtet e nevojshme për sigurinë e punonjësve dhe...

 

Të nderuar Investitorë,

 

Në kuadër të përditësimit të të dhënave personale, jeni të lutur të paraqiteni fizikisht pranë zyrave të Credins Invest sh.a. për të kryer përditësimin e të dhënave tuaja, përfshirë dokumentin tuaj të identifikimit brenda afatit të skadencës.

 

Faleminderit,

Credins Invest