Blog

 

Mars 2020

Shumë investitorë mund të jenë të njohur me konceptin që kohëzgjatja e investimit është më e rëndësishme sesa momenti i investimit për të siguruar fitime të qëndrueshme në afatgjatë. Por shumë investitorë e kanë të vështirë të qëndrojnë të investuar kur performanca përkeqësohet, një qëndrim...

Të nderuar klientë të Credins Invest, Bazuar në situatën e krijuar në vend e më gjerë si pasojë e Coronavirus-it, shoqëria Credins Invest ka përgatitur disa udhëzime për klientët dhe punonjësit e saj. Referuar rekomandimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, për të parandaluar përhapjen e këtij...

Të nderuar miq dhe klientë të Credins Invest, Duke ndjekur me vëmendje të veçantë të gjitha zhvillimet mbi situatën e shkaktuar nga përhapja e virusit COVID-19, Drejtimi i Credins Invest ka ndërmarrë disa hapa të rëndësishme. Shëndeti dhe siguria e klientëve dhe punonjësve tanë janë të...

Të nderuar klientë të Credins Invest, Bazuar në situatën e krijuar në vend e më gjerë si pasojë e Coronavirus-it, shoqëria Credins Invest ka përgatitur disa udhëzime për klientët dhe punonjësit e saj. Referuar rekomandimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, për të parandaluar përhapjen e këtij...