Hands holding credit card and using laptop. Female hands making online payment. Purchase and Buy online. Online shopping. Business infographic

Shtohet rrjeti Credins Invest

Tani më pranë klientëve!

Credins Invest bashkëpunon me AK Invest për ofrimin e fondit të investimit “Credins Premium”. Shoqëria AK Invest si një nga partnerët tanë strategjik, siguron për të gjithë të interesuarit për të investuar në fondin “Credins Premium” që të njëjtin shërbim që marrin pranë Credins Invest dhe degëve të Credins Bank, do të marrin dhe pranë zyrave të “AK Invest”.

Ju mirëpresim në degët e AK-Invest në adresat si më poshtë:

  • AK Invest, Rruga Bardhok Biba
  • AK Invest, Rruga Ded Gjo Luli
  • AK Invest, Rruga Sami Frasheri
  • AK Invest, Rruga Ali Demi
  • AK Invest, Rruga Haki Glina (Sauk)

Për më shumë informacion na kontaktoni: Tel: +355 69 602 1058; e-mail: contact@credinsinvest.com