Rrjeti i shitjes së Fondin e Investimit

  Lista e Agjentëve të Fondit të Investimit “Credins Premium”

  Nr. Emri i shoqërisë – Agjenti Nr. i regjistrit të shoqërisë pranë QKB Adresa e zyrave qëndrore
  1 “Banka Credins”, Sh.a. K31608801O Njësia bashkiake nr. 5, Rr. “Vaso Pasha”, Nr. 8, Tiranë
  2 “Studio e Konsulencës dhe Ekspertizës Profesionale”, Sh.p.k. K61625021W Njësia Bashkiake nr. 2, Rr. ‘’Qemal Stafa’’, Pll. 118, Shk.1, Pll.18, Tiranë
  3 “Stag Consult”, Sh.p.k. L62218018E Rr. Komuna e Parisit, Pll. Tirhino, Kulla B, Kati 2, Ap.8. Tiranë.
  4 “AK – Invest”, Sh.a.  

  K41516046D

   

  Rruga ”Ded Gjo Luli”, Tiranë
  5 “SiCRED”, Sh.a. K42201801Q Rruga ”Brigada VIII”, Vila 3/1, Tiranë
   

  6

   

  “PCG”, Sh.p.k.

   

   

  L61929015I

  Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Qëndra e Biznesit “Kullat Binjake Kulla II, Kati I njëmbëdhjetë (11). Tiranë
  7 “Votjona Mile”, P.F. L03420401A Lagjia 29 Nëntori, Rruga Todi Shkurta, Pallati nr. 5, Fier

  Per me shume informacioni klikoni ketu.