Informacion

Të nderuar miq dhe klientë të Credins Invest,

Duke ndjekur me vëmendje të veçantë të gjitha zhvillimet mbi situatën e shkaktuar nga përhapja e virusit COVID-19, Drejtimi i Credins Invest ka ndërmarrë disa hapa të rëndësishme. Shëndeti dhe siguria e klientëve dhe punonjësve tanë janë të parat.

Për këtë arsye, ju njoftojmë që zyrat e Credins Invest do të jenë të mbyllura nga data 13.03.2020 deri ditën e hënë më 16.03.2020. Zyrat do të rihapen më 17.03.2020.

Ju lutem lexoni udhëzimin e plotë më poshtë lidhur me masat e nevojshme që ju ndihmojnë ju si klientë dhe stafin tonë, të japim më të mirën, për ta kaluar këtë situatë sa më qetë dhe pa prishur rutinat tona personale dhe profesionale.

Me ndihmën dhe bashkëpunimin e gjithësecilit do kalojmë çdo vështirësi.Udhezim për Klientët dhe punonjësit e Credins Invest:

http://www.credinsinvest.com/index.php/udhezim-credins-invest/