©2016 CREDINS INVEST
Politikat e Privatėsisė
Albanian

Mirėsevini
Mirësevini në faqen e CREDINS INVEST SH.A. Shoqëri Administruese e Fondeve të Pensionit dhe Sipërmarrjeve të Investimeve Kolektive, licencuar nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare (“AMF”) me licencën Nr. 3 datë 30.05.2016  për të ushtruar edhe veprimtarinë e administrimit të aseteve të sipërmarrjeve kolektive.

CREDINS INVEST SH.A. është zgjerim i Shoqërisë Administruese të Fondit të Pensionit SiCRED sh.a., licencuar më 23.11.2011 nga AMF për të kryer  veprimtarinë e mbledhjes dhe investimit të fondeve të pensionit vullnetare si dhe në kryerjen e pagesave për pension. Tashmë kjo Shoqëri ka si objekt të aktivitetit të saj, përvec administrimit të fondeve të pensionit vullnetar edhe fondet e investimeve.

Aktualisht, Shoqëria ka nën administrim Fondin e Pensionit Vullnetar “SiCRED Pensions”, licencuar  më 13.12.201
1 si dhe Fondin e Investimit “Credins Premium”, licencuar më 30.05.2016.

Llogaria Juaj Online
Performanca e "SiCRED Pensions"


Data:                     mė 25.09.2016
Ēmimi pėr kuotė (Lekė):  1,290.7010
Performanca e "Credins Premium"
Data:                     mė 25.09.2016
Ēmimi pėr kuotė (Lekė): 1,033.7905